Головна > Клініка Біляка

Клініка Біляка

Засновником клініки є заслужений лікар України, кандидат медичних наук, уролог, хірург з 55-річним досвідом роботи Біляк Степан Томович. За час своєї діяльності виконав більше 14500 оперативних втручань. З них 4000 – лапароскопічних операцій при хірургічній, урологічній та гінекологічній патології. Він першим в Україні в 1993 році виконав лапароскопічну операцію, а саме, холецистектомію – видалення жовчного міхура. Один з перших запровадив лапароскопічну методику в практиці хірургічних, урологічних та гінекологічних операцій, за що було присвоєно звання «Заслужений лікар України».

Продовжувачем справи є й його син – Біляк Степан Степанович, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, хірург, уролог, онкохірург, гінеколог. який володіє традиційними та сучасними методами лікування хірургічних, урологічних, гінекологічних та онкологічних хворих із застосуванням лапароскопічної та ендоскопічної апаратури. Бере активну участь в роботі вітчизняних та зарубіжних конференцій.

Медична складова кліники була започаткована ще в 1992 році, коли після відвідування Міжнародних виставок медичного устаткування. Після стажування в основних клініках США (Чикаго, Лос-Анжелеса, Сан-Франциско, та інші) одні з перші в Україні започаткували проведення оперативних втручань пацієнтам з хірургічною, гінекологічною та урологічною патологією без традиційних розрізів, шляхом застосування лапароскопії. Перавага цього методу є мала травматичність і приводить до швидкого одужання.

Клініка Біляка пропонує наступні напрямки:

  • хірургія
  • урологія
  • косметологія
  • гінекологія
  • онкологія
  • проктологія
  • косметологія
  • загальна терапія
  • озонотерапія
  • дерматовенерологія
  • ультразвукова діагностика
  • флебологія

В  медичному центрі проводяться оперативні втручання як традиційними так і лапароскопічними та іншими ендо-хірургічними методиками хворим хірургічного, урологічного, онкологічного, гінекологічного та судинного профілів, а також амбулаторне лікування. Поруч з операційним залом знаходиться палата інтенсивної терапії.

Клініка використовує найсучаснішу лапароскопічну, ендоурологічну та ендогінекологічну апаратуру з найкращою якістю огляду тканин (FULL HD). Також застосовуються малотравматичні високоефективні сучасні методики оперативного втручання.

Одно- та двомісні палати обладнані санвузлом та душовою кабінкою для комфортного перебування пацієнтів. Також наявна паркова зона. Всі пацієнти отримують якісне харчування для як найшвидшого одування.

Вартість операції включає в себе повне забезпечення пацієнта на стандартний період перебування в Клініці Біляка.

Духовна складова була включена в лікувальний процес в 2000 року, після освячення храму святого архідиякона первомученика за Віру Христову Стефана, який знаходиться на території клініки.

Контакти

Адреса

вул. Коротка, 1а

Номер телефону

+38 (099) 100 1003

Години роботи

Пн-Нд: 08:00 – 21:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *