Головна > “твійBurger”

“твійBurger”

Ресторан “твійBurger” знаходитьсь в центральній частині міста. Затишний заклад пропонує своїм гостям різноманітні неперевершені бюргери та страви європейської та світової кухні.

В пріоритеті закладу постійно рухатись в перед та дарувати гостям нові смаки. Вечір закусок та коктейлів створених в пейрінгу одне з одним. Символічно, адже всі стартери шеф створює з українських локальних продуктів.

В кожного з шефів своя філософія та бачення їжі. Та коли вони працюють в команді, на кухні відбувається справжня магія. Ніжність, яка викликає залежність.Так можна описати телячі щічки. Бо скуштувавши раз ви опинитесь на гачку. Танучі в роті карамелізовані щічки, повітряне пармезанове пюре. Класичні смаки, прості структури, нереальне захоплення.

Кожен бургер в меню особливий, несе за собою сенс, історію створення та смаковий спектр.

Заклад створює близький до ідеалу вибір для вас. З десяток бургерів у різних стилістах: класичний, лукас з тунцем, сирний, тайський, паназійский, без соусів, копчений, пікантний, ніжний.

В постійному потоці не завжди сприятливих нових та напруження важливо вміти зробити паузу, глибокий видих та подарувати собі позитивні емоції. Один із варіант – смачна їжа, а краще улюблений бургер. Наприклад – тайський. Свіжоспечена булочка, стегно су-від у хрусткій крошці панко, ніжний кокосовий соус, компресований дайкон та свіжі огірки зі шпинатом.

“tviyBurger” пропонує:

  • доставка страв та напоїв
  • авторські бургери
  • страви італійської кухні
  • тематичні гастро вечори
  • авторські коктейлі
  • великий вибір вин світу
  • авторські сендвічі

Контакти

Адреса

вул. Площа Петефі, 26

Номер телефону

+38 (095) 878 6979

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *