Головна > “Simple Cafe Store” – кав’ярня-магазин

“Simple Cafe Store” – кав’ярня-магазин

“Simple Cafe Store” — це не просто магазин декору для дому, це маленька оаза чарівних речей, які необхідні аби радувати ваші очі та серце! А ще це чудова кав’ярня в центрі міста, де для вас зроблять неперевершену каву та пригостять чудовими смаколиками.

Магазин-кав’ярня знаходиться у маленькому провулку “Гірчичне зерно” і являє собою затишний простір, який поєднав у собі стильний і практичний домашній декор, запашну каву і неймовірно смачну випічку.

У SImple cafe store ви можете не тільки насолодитися напоєм, але й придбати товари для дому, гарні подарунки своїм друзям, каву та аксесуари до кави. 

Всі товари в закладі не тільки практичні, але й надзвичайно естетичні. Це місце закохує в себе своїм затишком, лаконічністю та скандинавським шармом, а приємна музика доповнюється нішними ароматами свічок.

“Simple Cafe Store” пропонує:

  • авторська випічка
  • освіжаючі лимонади
  • неймовірний вибір кави
  • декон для дому
  • корисні солодощі

“Дім, декор, затишок, кава, тістечка, аромат, друзі – це все про концепцію SIMPLE”. Адже щастя в дрібницях, – говорить пані Марина, власниця і засновниця шоу-руму та кав’ярні-магазину Simple.

А ще, Марина Гутлебет засновниця бренду “Lebet” – вишуканий порцеляновий посуд з душею та змістом. Тож ознайомитися з виробами можна в “Simple Cafe Store”.

Контакти

Адреса

пл.Корятовича,11/2

Номер телефону

093 211 1881

Години роботи

Пн-Нд: 08:00 – 19:00

Сб-Нд: 08:30 – 18:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *