Головна > Гостинний двір “Чарда”

Гостинний двір “Чарда”

У давні часи в селі Сторожниця (передмістя Ужгорода), всіх подорожніх гостинно зустрічав будинок на дорозі – Чарда. Тут збиралися мандрівники, торгівці та місцеві, щоб перехилити чарку чи провести час у веселій компанії.

Щоб нагадати всім про багатовікову історію та традиції відкрили для всіх подорожуючих та місцевих мешканців Гостинний двір Чарда, якому дали старовинну угорську назву “Charda”. Так у давнину називали корчми, де приймали постояльців та продавалися спиртні напої в Угорщині.

А сьогодні Ви так само, як і в давно минувші часи, зможете зупинитися й приємно провести свій час на території Гостинного двору Чарда в Ужгороді.

На мальовничій території Гостинного двору Чарда розташовані декілька залів для проведення різних заходів.
Індивідуальний підхід до кожного клієнта і збереження кращих традицій гостинності допоможуть забути про буденні проблеми та носолоджуватись відпочинком на найвищому рівні.

До послуг гостей ресторан “Колиба” з відкритим вогнищем посеред залу. Тут можна скуштувати цікаві страви угорської та української кухонь, страви-гриль на відкритому вогні, авторські страви від шеф-кухаря.

Це чудове місце для святкування різноманітних свят: від корпоративів до хрещення новонароджених діток.

Цікавий інтер’єр, смачна кухня та приємна музика створюють особливий колорит. А в меню ви завжди знайдете цікаві сезонні новинки та авторські страви.

Насолодіться затишним вечором біля відкритого вогню за неспішними розмовари з рідними чи близькими людими.

Пориньте у вишукану атмосферу ресторану Чарда, що поєднує в собі, як можливості відзначення наймасовіших урочистих подій, так і проведення особистих зустрічей та романтичних побачень. Великий зал ресторану може прийняти близько 150 осіб. Ідеальне місце для святкування весілля або маштабних благодійних заходів.

Різноманіття традиційних страв та завжди смачні новинки задовольнять потреби найвибагливішого гурмана. А у поєднанні з вишуканим інтер’єром ресторану створять відчуття свята та подарують незабутні враження.

У теплу пору року в альтанках на літній терасі дуже приємно споглядати за струмочками та невеличкими водоспадами.

Окрім цього на літній терасі ресторану Чарда є унікальний в Закарпатті закритий мангал-вертель. І саме на ньому готуються ексклюзивні та смачні страви, такі як бограч, халасле, боб-левеш, телятко, ягня чи порося на вертелі.

Навіть у літню спеку Ви відчуваєте природну прохолоду і з ще більшим смаком куштуєте смачні та вишукані страви.

Якщо Вам хочеться відпочити від міської метушні, літня тераса чекає на вас в Гостинному дворі Чарда.

Контакти

Адреса

с. Сторожниця, вул.Перемоги, 101

Номер телефону

+38 (099) 383 1414

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *