Головна > “Mon Caffe”

“Mon Caffe”

Невелика затишна кав’ярня «Mon Caffe» знаходиться неподалік драматичного театру. Інтер’єр витриманий у сучасному стилі . Просторий зал з шкіряні дивани та багато квітів, зелені робить інтер’єр затишним.

Кафе славиться своєю домашньою випічкою, що готується щодня. Їх фірмові страви – штрудель, чізкейки, завжди свіжі булочки з творожно-ванільним та заварним кремчиком порадують любителів солоденького.

У меню європейські десерти й власна випічка. Карта напоїв містить різні кавові коктейлі та домашні лимонади.

Кафе також виготовляє на замовлення різноманітні торти, тістечка. Тут ви можете замовити на своє свято тортик на будь-який смак. А дизайн тортів не залишить байдужим нікого: від дитячих тортиків в стилі дитячого мультфільму чи марвеловських героїв, до стриманих та вишуканих на поважні увілеї чи святкування знакових подій. Всі інгредієнти – виключно натуральні та найвищої якості.

“Mon caffe” пропонує:

  • авторські рецепти випічки та тістечок
  • цікаві кавові напої та авторські лимонади
  • затишний зал на до 20 посадкових місць
  • літня тераса на 15 осіб
  • замовлення тортів та тістечок на виніс
  • затишна атмосфера та привітний персонал

Літня тераса кафе оздоблена квітами та дзеркалами. Розміщена в затишному маленькому провулку, тераса схована від міської метушні. Тому ніщо не завадить вам неспішно насолоджуватися улюбленим напоєм з смачнючим десертом. А ранкова кава надасть вам заряд енергії на цілий день.

Контакти

Адреса

вул. Л.Толстого, 27

Номер телефону

+38 (095) 899 9360

Години роботи

Пн-Нд: 07:30 – 19:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *