Головна > Арт-кафе “Креденц”

Арт-кафе “Креденц”

Кафе “Креденс” на вулиці Собранецькій – це особливий заклад, який об’єднує в собі арт-хаус атмосферу. Розташоване в старовинній будівлі XV–XVI століть, колишній пошті, кафе надихає гостей своєю історією та оригінальним дизайном.

Що робить “Креденц” ще більш унікальним, це його роль арт-платформи для молодих художників. Виставки робіт, які регулярно проводяться тут, додають закладу особливий шарм та зміст. Гості мають можливість насолоджуватися не лише кулінарними шедеврами, але й відкривати для себе нових талановитих митець.

“Креденц” у місцевому діалекті означає “буфет”, але це не просто місце для перекусування. Це місце, де ви зможете смакувати найсмачніші страви європейської кухні, відчуваючи себе часткою культурного і кулінарного світу.

В меню “Креденс” особливе місце відведено десертам, зокрема фірмовому торту “Наполеон”. Цей десерт став справжньою окрасою кафе та улюбленою солодкістю гостей. Але не менш вражаючим є розмаїття кавоміксів у карті напоїв, яке не залишить байдужими справжніх цінителів ароматного напою.

Затишна атмосфера кафе створюється пастельною гаммою кольорів, комфортними меблями, фоновою музикою та оригінальними декоративними елементами.

Запрошуємо вас відкрити для себе світ “Креденс”, де кожен візит стає справжнім подарунком для смаку та душі.

Контакти

Адреса

вул. Собранецька, 5

Пн-Пт: 09:00 – 21:00

Номер телефону

+38 (066) 997 9392

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *