Головна > “Комітат Унг”

“Комітат Унг”

Винна ресторація “Комітат Унг” розташована в самісінькому центрі міста, неподалік від найдовшої липової алеї Європи. Сам заклад знаходиться в старовинних підвалах будівлі колишньої ратуші збудованої ще за часів Австо-Угорського імперії. Тут ви можете сповна насолодитися крафтовими ексклюзивними винами відомого винороба краю Олександра Ковача. Вина Ковача виробляються по самим різноманітним технологіям та завойовують нагороди на світових конкурсах вин.

Крафтові закарпатські сири + крафтові закарпатські вина — ідеальне поєднання для гурманів. Завітайте в Комітат Унг та спробуйте фірмову качину ніжку — трішки пікантне м’ясо сувід з поживним гарніром тархоня (закарпатськими галушками), приправлене ніжним вершковим соусом з білих грибів. У поєднанні з червоним сухим вином ця страва стане ідеальним доповненням вечора

В ресторації ви можете сповна насолодитися справжньою закарпатською кухнею. В закладі також є велике мангальне меню, що дає можливість гостям відчути неперевершений смак став приготованих на вогні.

В “Комітат-Унг” ви можете скуштувати унікальний десерт – желе з вина. Цей десерт ви точно не знайдете будь-де, так як він виготовляється з крафтового закарпатського вина. Тільки натуральні інгредієнти: вино та рослинний желатин. Такий цікавий десерт допоможе вам галідно розслабитися, адже він не такий міцний як вино.

“Комітат-Унг” пропонує:

  • авторські рецепти закарпатської кухні
  • великий вибір мангального меню
  • страви з дичини
  • авторські крафтові вина
  • неперевершина атмосфера

Що робить заклад унікальними?

Унікальним цей заклад робить поєднання затишної атмосфери в старовинних підвалах з автентичною кам’яною кладною, справжньої закарпатської кухні від професійного шеф-кухаря в поєднанні з крафтовим вином Закарпаття.

В “Комітат-Унг” проводяться також дегустації вин від винарні Ковача. Ви маєте чудову нагоду скуштувати цікаві авторські вина Срібної землі. Тож проведіть свій ідеальний вечір в “Комітат-Унг” з витриманим вином та смачною вечерею. А також дізнайтесь всі тонкощі дегустації вин від професійних сомельє.

А щоп’ятниці ви можете скуштувати каву Сісі з абрикосовим дистилятом. До речі, це був улюблений напій австрійської імператриці Єлізавети Баварської (Сісі), яка стала символом Австрії ХІХ ст.

Контакти

Адреса

пл. Жупанатська,3

Номер телефону

+38 (066) 131 8010

Години роботи

Пн-Нд: 12:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *