Головна > “Кактус”

“Кактус”

“Американський стиль і закарпатська душа” – це те, що визначає бар, який відкрив свої двері ужгородцям у 1998 році. За десятиліття існування, заклад став не просто місцем для вечірнього відпочинку, а справжнім символом гармонійного поєднання американської атмосфери та закарпатської гостинност.

Бар “Кактус” в Ужгороді знає кожен: хтось у вихідні заходить на пиво і кремзлики, хтось тут в молодості дуже весело і пам’ятно гуляв, хтось познайомився з коханою, а хтось щодня ходить сюди обідати. Тут час наче зупинився: грають хіти 90-х, традиційна смачна закарпатська кухня, незмінний інтер’єр, Дюрі-бачі неквапливо, ніби підтверджуючи слова Омара Хайяма “Хто зрозумів життя, той не спішить…”, несе ваше замовлення. У цьому мінливому світі “Кактус” є свідченням того, що є незмінні, стабільні речі.

Однією з особливостей Кактусу є фірмовий напій – це унікальна фірмова настоянка з вишні, малини та інших ароматних ягід. Цей напій не лише додасть вашому заходу неповторний смак, але й створить атмосферу веселощів та задоволення.

В закладі представлені:
М’ясні, Рибні, Вегетаріанські страви

Закарпатська кухня:
Банош з бринзою або білими грибами, кремзлики по-гуцульські з мʼясом, гуляш з оленини та кльоцками, лоці печене, боб гуляш.

Співробітники закладу володіють українською та англійською мовами, щоб кожен гість почував себе комфортно та зрозуміло.

Багато туристів обирають цей заклад, так як він розташований у самому центрі міста а також пропонує не лише смачну їжу та атмосферу, але і унікальний досвід об’єднання американського колориту з красою Закарпаття.

Контакти

Адреса

вул. Корзо, 7

Номер телефону

+380503720455

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *