Головна > “Holy Pizza”

“Holy Pizza”

Смачний заклад “Holy Pizza”, що поруч з річкою Уж в самому серці історичного центру міста, завжди готова радувати гостей чимось незвичним та смачненьким. Вирішивши поекспериментувати з інгредієнтами було створено унікальну піцу «Ужгород», яка вже стала однією з візитівок міста.

Окрім звичних інгредієнтів до складу піци “Ужгород” входить шовдарь, пікниця та бриндза – основні делікатеси Закарпаття. А замість класичного кетчупу вам подадуть лечо власного виробництва.

Меню “Holy Pizza” багате на різноманітні позиції. Окрім багатьх різновидів піци, ви можете потішити свої смакові рецептори сендвічами, салатами, корисними боулами, супами та гарячими основними стравами, прохолодними лимонадами, кавовими напоями, поживними сніданками, що спеціально для вас готуються увесь день.

Чи варто говорити, що сніданок — це найважливіший прийом їжі? Завітайте в “Holy Pizza” з самісінького ранку і самі переконайтесь у цьому. Великий вибір збалансованих сніданків в закладі, це заряд бадьорості, який можна завжди взяти з собою.

Зверніть увагу на кілька різновидів сирники – це неймовірне гастро задоволення. А для прихильників здорового способу життя наявне здорове меню. Тут навіть готують безглютенову піцу.

“Holy Pizza” пропонує:

  • велике меню авторських піц
  • здорові сніданки та боули увесь день
  • авторські лимонади
  • сендвічі, хот-доги та фокача
  • безглютенові страви
  • швидка еко доставка страв та напоїв
  • комбуча
  • сезонне меню

Ідеальне розташування у центральному історичному районі Ужгорода: поруч набережна річки Уж та відома липова алея. Це все робить заклад надзвичайно зручним місцем для сніданків, обідів чи сімейних вечерь. Чудове місце для швидкого перекусу під час прогулянки по мальовничому місту Ужгород.

Якщо вам ліньки виходити з дому чи завал на роботі, то в закладі працює екодоставка. На велосипеді, швидко оминаючи затори, кур’єр доставить ваше замовлення ще гаряченьким.

Контакти

Адреса

пл. Пушкіна,3

Номер телефону

073 520 9505

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 20:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *