Головна > “Антресоль by Mrs. Greenwich”

“Антресоль by Mrs. Greenwich”

“Антресоль by Mrs. Greenwich” – улюблене кафе багатьох ужгородців. Розташоване в самісінькому центрі Ужгорода, це місце, де зранку збадьорюєшся чашкою кави, куди повертаєшся пообідати з колегами, де приємно проводиш вечір з друзями чи в родинному колі.

Атмосфера “Mrs.Greenwich” відрізняється винятковим затишком. Щирі усмішки, досконалі поєднання смаків і вид на знайомі вулички міста — те, що зробить краще будь-який день.

В закладі представлені страви італійської, мексиканської, перанаканської та української кухні.

Великий вибір піци та піцетти не залишить вас байдужим. А випічка власного виробництва здивує любителів солоденького.

Для тих, хто ще не куштував гарячі лимонади — ці напої стануть справжнім гастрономічним відкриттям. В міру солодкі, повні вітамінів та з ароматом дитинства — бузиново-брусничний та ягідний смаки.

А поціновувачам гостренького рекомендуємо спробувати салат-буріто мексиканський з куркою — ідеальний вибір для тих, хто бажає насолодитися аутентичними смаками Мексики в одній смачній тарілці.

Заклад також пропонує чудовий вибір гостреньких супів. До прикладу, суп Лакса ідеальний варіант для вашого обіду: густий курячий суп із фунчозою, арахісом та свіжою зеленню. Супер смачний та ситний. Страва 2 в 1 — візьміть до уваги.

Smoothie Bowls — ідеальний варіант для вашого сніданку. Підходить для веган дієти та навіть для тих, хто худне чи проходить програму детокс. Жодного цукру, сиропів, молока, глютена чи морозива. Тільки фрукти, ягоди, горішки та насіння, зелені салати та рослинне “молоко”.

“Антресоль by Mrs. Greenwich” пропонує:

  • доставка страв
  • hot pies власного виробництва
  • корисні сніданки
  • власна випічка
  • авторські коктейлі
  • великий вибір піци
  • винна та коктельна карти

Для здоров’я тіла та душі заклад пропонує pasta fresca, яка готується плямо в “Антресоль by Mrs. Greenwich” виключно із борошна твердих сортів. На томатній основі чи на вершковій? З м’ясом, рибою чи тільки соус? А може сирну? Кожен знайде щось особливе для себе

Спробуйте неймовірну суміш свіжих фруктів та вина. Заклад пропонує білу сангрію за фірмовим рецептом, що нагадає вам про справжній смак літа. Дозвольте собі трішки розслабитися та насолодитися безтурботними миттєвостями в “Антресоль by Mrs. Greenwich”.

Контакти

Адреса

вул. Корятовича, 1

Номер телефону


+38 (050) 966-25-52

Години роботи

Пн-Нд: 08:30 – 22:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *