Головна > Готель «Унгвайзер»

Готель «Унгвайзер»

Готель “Унгвайзер” – чудове співвідношення ціни та якості в Ужгороді! Розташований практично в центрі міста, в трьох хвилинах ходьби від площі Шандора Петефі та в 5-ти хвилинах ходьби від найдовшої в Європі липової алеї та шедевра європейської архітектури – Хасидської синагоги. Ужгородський замок і Хрествоздвиженский греко-католицький собор знаходяться всього в 10-15 хвилинах ходьби від готелю. Відстань до Ужгородського залізничного та автобусного вокзалів приблизно 1.6 км.

Поряд з готелем знаходяться супермаркет, продуктові магазини, кав′ярні, кафе, їдальні, аптеки, банки та обласна клінічна лікарня.

Сам готель розташований в тій самій будівлі, що й ресторан-пивоварня «Унгвайзер». То ж для поціновувачів пива (завжди в наявності 4 сорти крафтового пива), смачної європейської та закарпатської кухні це надзвичайно зручне розташування.  

А один з виходів готелю виходить прямісінько в ресторан, що робить ваше перебування в готелі дуже комфортним та унікальним..

Номери готелю типу «смарт» – вони маленькі, але дуже зручні. Нічого зайвого, тільки саме необхідне. Чудовий варіанти для пари чи компанії друзів, хто хоче провести захоплюючий вікенд в місті.

Сучасні номери готелю обладнані меблями з натурального дерева та оснащені кондиціонером, підлогою з підігрівом, телевізором з плоским екраном і власною ванною кімнатою з душем. 

Номерний фонд готелю складається з десяти двомісних номерів.

Також, нещодавно, в цій самій будівлі відкрили концертний простір “ALIVE”, що вміщає до 400 гостей, де активно підтримують розвиток сучасної української та закарпатської сцени. Цей простір оснащений професійною сценою з ультрасучасним обладнанням. Тут виступають не тільки професійні гурти, але й можна винайняти всю залу для ваших особистих творчих експериментів.

“ALIVE” живий для всіх! І доступний для оренди під ваші заходи будь-якого направлення та рівня – публічні приватні події, конференції, корпоративи, лекції, шоу тощо.

Послуги

  • готель
  • паб
  • Wi-Fi надається в номерах готелю безкоштовно
  • поблизу безкоштовна громадська парковка
  • концертний простір

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 14:00 – 22:00 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 08:00 – 10:00 годин.

Контакти

Адреса

вул. Капушанська, 20 Ужгород

Номер телефону

+38 050 372 0110

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *