Головна > Квест по місту

Квест по місту

Чи знаєте ви усі таємниці Ужгорода? Певні, що ні. Безкоштовний квест по старому місту вам надасть таку можливість. В цьому квесті-прогулянці ви відкриєте для себе багато нового, навіть якщо ви ужгородець.

Квест-прогулянка Ужгородом – новий формат екскурсії без присутності екскурсовода. Спеціально розроблений квест-екскурсія по місту завжди доступна для туристів та гостей Ужгорода.

Це дуже зручно, так як можна обрати самим день та час для проходження квесту та не бути залежним від обставин. Цікаві локації, які показують місто в минулому та теперішньому часі, розкривають вам свої таємниці. Ви приїхали компанією до Ужгороду?

Скористайтесь можливістю ознайомитися з основними цікавинками міста без додаткових витрат чи попередніх домовленостей. Просто прийдіть в зручний для вас час на центральну площу міста – пл.Театральну і розпочніть свою захоплюючу прогулянку. На будь якому етапі квесту ви можете перерватися та відкласти проходження іншої частини на зручний для вас час.

Хто може взяти участь?

Квест чудово підходить для гостей міста та туристів, школярів, а також для сімейної прогулянки. Певні, що й багатьом ужгородцям він теж буде цікавим. Ви маєте чудову можливість дізнатися багато цікавих фактів про місто, про які, можливо, й не чули. Тож ж усі кому 7+ запрошуємо подивитись на Ужгород іншим поглядом. Кількість учасників – необмежена.

З чого почати?

Для того аби розпочати квест-екскурсію вам потрібно знайти першу підказку (QR код) на площі Театральній на вході у Ляльковий театр. Фото-підказка локації зліва. Ми певні, що ви пройдете цю пригоду з нами до кінця.

Що далі?

Відсканувавши QR код ви потрапляєте на перше відео з аудіогідом, який розповідає вам про історію площі та надає вам підказки де шукати наступний код для проходження квесту. 

Усього буде 5 QR кодів (5 відео із завданнями), але щоб квест був цікавішим ми добавили ще міні завдання, завдяки яким буде змога побачити історичні принади міста.

Квест-екскурсія розроблена таким чином, що ви неспішно можете пройтись самим центром міста просто слідуючи за не складними підказкам.

Скільки часу потрібно?

Квест розрахований приблизно на 1-1,5 години неспішної ходьби

Захопіть з собою улюблений напій чи неперевершену ужгородську каву та пориньте в цікаву історію Ужгорода.

Квести розроблений засновницею ініціативи “Фортеця – ярмарок ідей та розваг” Олександрою Кузнецовою   в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.  

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua 

Зміст публікації є виключною відповідальністю виконавця і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ

 #eu4business, #MovingForwardTogether, #sme_support_EU_GIZ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *