Головна > Кактус Бро та Арт простір “Ліс”

Кактус Бро та Арт простір “Ліс”

Юлія Дуб – засновниця бренду Кактус Бро та Арт-простору “Ліс”. Створює інтер’єрний декор з епоксидної смоли, каменів та інших натуральних матеріалів – об’ємні картини з морями і океанами, які переносять на інший кінець світу, дарують миті релаксу або навпаки бадьорять та надають сили природніх стихій для рішучих дій, а також міні світи у флораріумах, де дика природа, на березі водойми вміщується у мініатюрі, яка може стояти на вашому робочому столі, бути акцентом в домі чи родзинкою іншого інтер’єру.

Також дівчина створює інтер’єрні картини та пано зі стабілізованого моху/рослин, кори, каменів і живих рослин – це шматочок первісного лісу на вашій стіні. Виготовляє й атмосферні свічки з натурального воску, що мають приємні, натуральні, легкі аромати, не шкодять здоров’ю та довкіллю, наповнюють простір затишком і теплом. Завжди наявні цікаві гіпсові і бетонні кашпо для свічок, рослин та іншого застосування. Пані Юлія працює з керамікою і живими кімнатними рослинами, займається озелененням та створенням святкових і тематичних декорацій. 

Загалом, основна філософія виробів – це натуральність, безпечність, зв’язок з природою та ексклюзивність. 

Арт-простір “Ліс” – це майданчик, що об’єднує крафтових виробників та творчих людей краю. Це місце сили та наповнення ресурсами. У просторі створений зелений куток, що наче портал у карпатський ліс, допомагає відчути зв’язок з природою, а ще зробити неймовірні фото.

У просторі проходять оригінальні майстеркласи, виставки, творчі зустрічі, презентації та покази фільмів. 

Це місце, де зароджуються ідеї, знаходяться потрібні люди і створюються нові чудові проекти для міста. 

Контакти

Адреса

вул. Фединця,37

Номер телефону

066 866 6283

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 18:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *