Головна > Етно-велнес готель “Унгварський”

Етно-велнес готель “Унгварський”

Готель “Унгварський” – це не просто готель а цілий широкофункціональний комплекс. Сучасний заклад, що пропонує етнічні традиції велнеса – справжнє міні містечко з брукованими двориками і підземними таємницями. У ньому легко проводити ділові зустрічі, конференції та приємно відпочивати і корисно оздоровиться.

 Готель має зручне розташування від центру міста Ужгород 900 м, а від вокзалів лише 2 км, чим приваблює багатьох туристів та гостів міста. Тут Ви можете скористатися послугами банного комплексу, спортзалу, оздоровчим центром та унікальною «Унгварською купелею». Також є можливість піти на дегустацію кращих закарпатських вин дегустаційному залі. У готелі «Унгварський» можна провести ділові зустрічі, конференції, семінари,так як в готелі наявні два конференц-зали з відповідним технічним обладнанням. А проживання подарує Вам задоволення і позитивні емоції.

До послуг готелю входять:

“Унгварська ресторація” – відомий етно-ресторан Ужгорода. Більшість унікальних страв ресторані готуються за старовинними рецептами етнічної Закарпатської кухні (яка включає в себе словацьку, угорську, румунську та чеську кулінарні традиції). Три вишукані зали (основний розрахований на 120 осіб, “Ватра-тераса” може одночасно прийняти до 50 гостей, та банкетний зал на 30 осіб).

Тренажерний та фітнес зали – що є частиною оздоровчо-реабілітаційного центру. Тут кожен зможе досягти чудової фізичної форми, емоційного комфорту та отримати практичні спортивні навички.зали оснащені найсучаснішим спортивним обладнанням, татамі, системами вентиляції, кондиціюванням, звуковою та візуальною технікою. Поряд душові та приміщення для переодягання.

Два конференц зали: малий до 15 осіб та великий до 120 осіб. Повний спектр послуг з проведення cемінарів, конференцій, тренінгів, прес-конференцій, ділових зустрічей, лекцій та інших заходів на найвищому рівні. Ви знайдете все, що потрібно для ефективної роботи.

Бані етно-велнес готелю “Унгварський” – це традиційні слов’янські парні, виконані кращими закарпатськими майстрами. Використовуючи унікальну технологію “мурування на глині”, для банного комплексу було створено дві пічки-кам’янки, які принципово відрізняють наші парні від “будиночків” з фінськими металевими пічками, котрі деякі помилково називають банями. Наявність басейну і бювету з мінеральною водою та соляної кімнати не залишить байдужим жодного поціновувача банних процедур.

SPA – оздоровчий центр, який відрізняється від інших курортів ідеологічним підходом до поняття якості життя, здоров’я, профілактики хвороб, лікування. Курортний комплекс “Унгварський” – не санаторій і не профілакторій, а своєрідна “Школа здоров’я”. Центр пропонує різноманітні лікувальні програми та широкий спектр косметичних процедур по догляду на будь-який смак і потреби.

“Унгварська купіль” розміщена на території комплексу і знаходиться на глибині 6 метрів під землею. За рахунок спеціальнї форми чану, тепло яке накопичується при підігріві води, передається рівномірно і проникає вглиб тіла, посилюючи загальний ефект від купання в мінеральній воді. Під час купання також проводиться ароматерапія, а після завершення бальнеологічної процедури, куштування закарпатського чаю, меду і фірмової горіхової настоянки.

Апартаменти

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 14:00 – 22:00 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 08:00 – 10:00 годин.

Контакти

Адреса

вул. Електрозаводська, 29, Ужгород

Номер телефону

+38 (066) 346 00 55

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *