Головна > “Шервуд”

“Шервуд”

Готель Sherwood в Ужгороді – це чарівне місце, де ви можете зануритися в атмосферу середньовіччя та поринути в часи лицарів і королів. Розташований на вулиці Об’їзна 28, цей готель вражає гостей своєю неперевершеною атмосферою, яка пронизує всі аспекти перебування в ньому.

Головною родзинкою Sherwood є його архітектурний стиль, який нагадує середньовіччя. З дерев’яними балками, кам’яними стінами і вікнами в старовинному стилі, готель викликає відчуття, ніби ви опинилися в часах лицарів та королів. Кожна деталь внутрішнього та зовнішнього дизайну переносить вас в атмосферу середньовіччя, де кожен камінь має свою історію.


Ресторан готелю Sherwood відповідає тогочасній атмосфері, пропонуючи страви, які здавалися б справжньою королівською банкетом. Тут ви можете насолоджуватися стравами з різних кухонь світу, включаючи традиційні закарпатські страви, які відзначаються неймовірним смаком та смаковими поєднаннями.
Комплекс готелю оточений лісом, що створює унікальну атмосферу у великому місті. Ви можете розслабитися та насолодитися природою, зробити прогулянки або велосипедні поїздки, або навіть організувати пікнік на свіжому повітрі.

Безумовною перевагою готелю Sherwood є наявність бані. Після активного дня в лісі або гастрономічних розваг ви можете розслабити м’язи та відновити енергію в затишній бані, яка допоможе вам відпочити та розслабитися.
Готель Sherwood – це не просто місце для ночівлі, це справжній культурний і відпочинковий центр, де ви можете пережити середньовіччя у всій його красі. Цей заклад ідеально підходить для романтичних відпочинків, родинних вихідних, корпоративних заходів та весіль. Забуваючи про час, ви відчуєте себе справжніми лицарями та королевами в цьому чарівному готелі в Ужгороді.

Послуги:

  • безкоштовний Wi-Fi
  • цілодобовий рум-сервіс
  • супутникове телебачення
  • баня
  • басейн

Номери:

Контакти

Адреса

вул. Об’їзна, 28, Ужгород

Номер телефону

+38 (068) 533 72 28
sherwooduzh@gmail.com

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *