Головна > Кінотеатр “Доміон”

Кінотеатр “Доміон”

Кінокомплекс “Доміон” в місті Ужгород – це справжня оаза для кінолюбителів, які цінують вишуканість, комфорт та сучасні технології в кінематографії. 

“Доміон” пишається великим вибором фільмів, які включають актуальні блокбастери, кращі зразки українського та світового кінематографу, мультфільми та інші жанри, що відповідають всім смакам. Регулярно проводяться прем’єри та кінорелізи.

Непередбачуваність та оригінальність – ключові принципи, які керують кінотеатром “Доміон”. Тут ви завжди зможете знайти нещо нове, цікаве та захоплююче. Кожен візит у “Доміон” – це шанс подорожувати у світі фантазії та відкривати нові горизонти кіноарту.

Крім того, “Доміон” враховує сучасні тенденції та потреби глядачів. Зручний онлайн-бронювання квитків, програма лояльності та спеціальні пропозиції для постійних відвідувачів – усе це робить кінотеатр справжнім фаворитом серед шанувальників сьомого мистецтва.

Кінокомплекс не обмежується лише фільмами. Він також транслює спортивні події, концерти, оперні вистави та інші розважальні програми, завдяки чому глядачі можуть насолодитися різноманітністю розваг.

Зручне розташування та розширений графік сеансів роблять “Доміон” доступним для всіх, незалежно від їхнього місця проживання та графіку. Кінокомплекс також регулярно проводить акції та спеціальні заходи для своїх відвідувачів, роблячи кінозал “Доміон” щільною частиною культурного та розважального життя міста. “Доміон” – це більше, ніж кінотеатр, це досвід вишуканого розваги, де кожен глядач може насолоджуватися найкращими фільмами у найкращих умовах.

Контакти

Адреса

вул. Минайська 40

Номер телефону

+38 (099) 023 14 13

Години роботи

Пн-Нд: 9:30 – 01:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *