Головна > Боулінг клуб “Прага”

Боулінг клуб “Прага”

Боулінг клуб “Прага” в Ужгороді – це місце, де ви можете насолодитися веселим та активним відпочинком у найвищому стилі. Однією з головних особливостей цього клубу є шість професійних доріжок від світового лідера в боулінгу – американської фірми Brunswick, яка має понад два століття досвіду.

Боулінг – це розвага, яка підходить для всієї сім’ї та друзів. В “Празі” створено ідеальні умови для цього. Професійно підготовлені доріжки та обладнання забезпечують гарантовану якість гри. Комфортні сидіння та затишна атмосфера допомагають глядачам розслабитися та насолоджуватися грою.

Клуб “Прага” часто організовує турніри та змагання для тих, хто бажає випробувати свої сили та вміння в боулінгу. Це чудова нагода для спілкування та змагання з друзями або сім’єю.

Клуб дбає про розвагу своїх гостей поза боулінгом. Тут ви знайдете бар із смачними напоями та закусками, де можна відзначити перемоги та поділитися враженнями.

Заклад пропонує проведення:

корпоративних змагань по боулінгу;
любительських турнірів по боулінгу;
святкових подій, корпоративів;
дитячих свят.

Боулінг клуб “Прага” – це чудовий вибір для святкування днів народжень, корпоративних заходів, випускних вечорів та інших святкових подій. Клуб пропонує гнучкі тарифи та пакети послуг для різних подій, а команда професіоналів завжди готова допомогти в організації.

Зручне розташування клубу “Прага” робить його доступним для всіх мешканців та гостей міста. Великий паркінг дозволяє безпроблемно припаркувати автомобілі. “Прага” – це місце, де ви зможете провести час з користю та задоволенням, розважаючись і граючи у боулінг разом з родиною та друзями.

Контакти

Адреса

вул. Верховинська 38

Номер телефону

+38 (066) 699 50 90

Години роботи

Пн-Чт: вихідний
Пт: 14:00-24:00
Сб-Нд: 12:00 – 24:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *