Головна > Спортивний комплекс “Zinedine”

Спортивний комплекс “Zinedine”

Спортивний комплекс “Zinedine” в Ужгороді – це ідеальне місце для занять спортом, покращення фізичної активності та підтримки здорового способу життя. Цей сучасний комплекс пропонує широкий спектр послуг та можливостей для різних видів фізичної активності.
Адреса “Zinedine” – село Баранинці, вулиця Садова, 39, Ужгородський район. Комплекс розташований в зручному місці міста, що дозволяє легко досягти його з будь-якої точки.

Графік роботи “Zinedine” розроблений з урахуванням потреб клієнтів та різних режимів життя. Зазвичай, комплекс працює щодня, з ранку до вечора, з можливістю розширення годин у вихідні та святкові дні. Гнучкий графік дозволяє клієнтам вибирати оптимальний час для тренувань та занять.

“Zinedine” пропонує широкий вибір тренажерів, фітнес-зал, групові заняття з шейпінгу. Тут є власні тренери та інструктори, готові надати підтримку та допомогу для досягнення ваших спортивних цілей.

За допомогою “Zinedine” ви можете підтримувати своє здоров’я, покращувати фізичну активність та насолоджуватися спортом у комфортних умовах. Незалежно від вашого рівня підготовки, “Zinedine” готовий надати вам можливість тренуватися та досягати своїх спортивних цілей.

Контакти

Адреса

село Баранинці, вулиця Садова, 39

Номер телефону

+38 (066) 501 34 27

Години роботи

Пн-Пт: 07:00 – 21:00
Сб: 09:00-18:00
Нд: 09:00 – 15:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *