Головна > Спортивный комплекс УжНУ “Буревісник”

Спортивный комплекс УжНУ “Буревісник”

Спортивний комплекс «Буревісник» – це не лише база для занять студентів, кілька років тому тут відкрили сучасний басейн.

Даний комплекс – ідеальна локація для здійснення занять спортом, організації спортивних змагань, турнірів та інших заходів.

Це крита споруда, що стає все популярнішою серед містян. Доступні умови для занять різноманітними видами водного спорту, адже глибина поступово зростає (найглибше – 4 метри). Очистка води тут відбувається на найвищому рівні.

Займатися можна в різну пору року, адже приміщення опалюється. Є варіант, як оплати кожного заняття окремо, так і придбання абонемент.

Родзинками цього об’єкта є два трампліни (більше на Закарпатті ви їх ніде не знайдете).

Довжина басейну складає 25 м., ширина – 14 м.,
найглибший рівень води – 4,5 м. Об’єм ванни – 870 м. куб.
Басейн розділено на 6 доріжок.

Всім шанувальникам спорту пропонуються сучасні тренажерні зали, велотренажери, бігові доріжки, майданчики для гри у баскетбол, волейбол, міні-футбол, бадмінтон тощо. Серед особливих переваг комплексу – наявність сучасного фітнес-центру, відкритих майданчиків, басейну з зонами відпочинку, дитячої кімнати для малечі.

Завдяки комфортному середовищу гості Спортивного комплексу УжНУ “Буревісник” можуть досягти своїх спортивних цілей, покращити свою фізичну форму та здоров’я, а також насолодитися атмосферою спортивного драйву.

Контакти

Адреса

вул. Івана Франка, 6, Ужгород

Номер телефону

+38 (050) 701 00 88

Години роботи

Пн-Пт: 09:00 – 21:00
Сб-Нд: 10:00 – 21:00

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *