Головна > СКВОШ КЛУБ “PRIME”

СКВОШ КЛУБ “PRIME”

Перший сквош клуб на Закарпатті, розташований в Ужгороді, є справжнім досягненням для любителів цього виду спорту. З двома сквош кортами, побудованими за стандартами Всесвітньої федерації скарга (WSF), клуб став місцем зустрічі для тих, хто цінує активний спосіб життя та хоче розвивати свій навички в цьому захоплюючому виді спорту.

Сквош – це ігровий вид спорту, який вимагає від гравців великої фізичної підготовки, стратегічного мислення та вміння приймати рішення на миттєвому рівні. Завдяки двом професійно обладнаним кортам, клуб надає можливість зануритися в світ сквошу як новачкам, так і досвідченим гравцям. Кожен корт відповідає вимогам WSF, забезпечуючи найкращі умови для занять та змагань

Клуб також надає послуги для тих, хто тільки починає свою пригоду зі сквошем. Професійні інструктори готові надати навчання та поради, допомагаючи вдосконалювати техніку та розвивати стратегічні навички. Клуб регулярно організовує змагання та турніри для своїх членів, дозволяючи їм випробувати свої сили та зустрічати нових друзів в спортивному середовищі.

Сквош клуб на Закарпатті став справжнім центром для тих, хто цінує активний спосіб життя та спорт. Це місце, де гравці будують фізичну форму, розвивають ментальну стійкість та, що найважливіше, насолоджуються грою. Ужгород отримав довгоочікувану можливість відкрити свої двері в сквош-світ, і цей клуб є доказом цього великого досягнення.

Також до ваших послуг кафе, магазин спортивних товарів для сквошу, зал для занять танцями (Бліц) та Шидокан Карате.

Контакти

Адреса

вул. Минайська, 16 В, Ужгород

Номер телефону

+38 (066) 671 31 22
+38 (068) 910 48 02

Години роботи

Пн-Пт: 09:00 – 22:00
Сб-Нд: Вихідний

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *