Головна > KRAISHA

KRAISHA

Якщо ви полюбляєте вироби з дерева, тоді вам ідеально підійдуть сумки та аксесуари від ужгородського бренду «Крайша». Ви тут знайдете унікальні аксесуари для дому та оригінальні прикраси, сумки. 

Прикраси з дерева – це високохудожні вироби з різноманітних порід деревини – дуб, осина, вільха, вишня тощо. Передбачають поліровану поверхню, покриту лаком та розписану фарбами. Великим попитом користуються сережки, намиста, брелоки, браслети, кулони, метелики, блокноти та багато іншого.

Жіночі сумки цього бренду – справжній тренд останніх років. Дерев’яні сумки підходять під різноманітні образи сучасних жінок. Деревяні сумки – оригінальний аксесуар, що відразу привертає увагу оточуючих. Вони легкі (мають вагу від 300 до 620 грам) та приємні на дотик. Обробляються спеціальними безпечними речовинами, що якісно захищають від вологи, бруду чи вигоранні на сонці. І вони точно ексклюзивні з незвичним та цікавим дизайном. Ручний розпис кожного виробу в поєднанні з текстилем, майстерним плетіннями чи навіть інкрустація камінчиками – все це сумки «Крайша».

Бренд також виготовляє святковий декор, різноманітні прикраси, блокноти, сережки, крос-боді, шопери, клатчі, дерев’яні підставки та фігури, що чудово доповнюють домашні інтер’єри та вписуються в оформлення закладів харчування.

Усі вироби виготовляються вручну малим тиражом.

Такі сумки з дерева в доповненні з дерев’яними сережками створюють надзвичайно цікавий образ. І тим паче, вироби з дерева – це світовий тренд і екобренд “Крайша»” намагається йти в ногу з ним.

«Крайша» – це Ваш яскравий акцент!

Ознайомитись з асортиментом виробі та зробити замовлення можна:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *