Головна > “Mollusca bar”

“Mollusca bar”

“Molluska Bar” в Ужгороді – це справжня гастрономічна морська перлина, що розташована на прекрасній набережній в центрі міста. Цей заклад характеризується своєю вишуканістю, пропонуючи клієнтам неперевершені страви, основані на морських делікатесах, а також вишукані суші та багатий вибір напоїв.

Тут ви завжди можете зігрітися гарячими авторськими коктейлями та смачними стравами рифу.

Однією з головних родзинок меню “Molluska Bar” є багатий вибір морепродуктів. Устриці, мідії, креветки, рапани, кальмари та інші морські делікатеси подаються в різноманітних стравах, які вразять навіть найвибагливіших гурманів.

Всі морепродукти завжди завозяться свіжими та найвищої якості, щоб гості могли насолоджуватися смаком моря прямо в Ужгороді.

Свіжі та ситні суші розкриють всі нотки літнього відпочинку на морському березі. Квитки та бронювання готелю не потрібні.

Досить просто прийти в “Mollusca bar”.

Устриці – дивовижна можливість хоча б на мить бути ближче до моря. Делікатес, якому нема рівних! І шукати не потрібно. Адже найкращі устриці завжди в “Mollusca Bar”. Північна красуня, чорна королева, жилардо, святий Патрік чи біла перлина – обирайте свої улюблені устриці серед міського рифу.

Соковиті та свіженькі устриці прямо на набережній міста. Демократичні ціни, відповідальність та задоволення!

А для тих, хто бажає відзначити особливу подію чи просто відпочити, “Molluska Bar” пропонує великий вибір авторських коктейлів та неймовірних вин світу. Два просторі зали закладу, що потомають в зелені та неймовірна тераса завжди чекають на вас.

Привітний персонал закладу радо допоможу зорієнтуватися в меню та порекомендує напої, що ідеально підійдуть до обраних вами страв.

І для найбільш вибагливих клаєнтів бармен закладу завжди зробить коктейль індивідуально для вас, по вашим побажанням.

Mollusca bar” пропонує:

  • морські делікатеси
  • свіженькі устриці
  • нігірі та роли
  • тартари
  • страви на грилі та у фритюрі
  • пасту та фунчозу
  • авторські та класичні коктейлі
  • виннку карту
  • настоянки власного виробництва

Що робить заклад унікальними?

Заклад відомий своїм стильним інтер’єром, який створює ідеальну атмосферу для вечірніх зустрічей та святкових подій. Великий бар і відкритий тераса дозволяють гостям вибирати місця для відпочинку, де б вони найбільше насолоджувалися кулінарними шедеврами.

Molluska Bar в Ужгороді – це не просто бар, це місце створене для того, щоб задовольнити найвибагливіші смаки та робити кожен вечір особливим.

Контакти

Адреса

вул. Пушкіна, 3

Номер телефону

+38 (095) 408 27 38

Години роботи

Пн-Нд: 11:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *