Головна > Деца у Нотаря

Деца у Нотаря

Незвичайний етно-ресторан розташований в Ужгороді по вулиці Карпатської України, 98, який став місцевою визначною пам’яткою. Відкрився заклад 1 лютого 1995 року. Їхне кредо – вірність кулінарним традиціям і духові міжетнічної культури краю. Побільше свого і обійдемося без чужого!

Особливий колорит закладу надає атмосфера живого гумору та сатири в оформленні корчми: це сатиричний веселий цвинтар, захоплюючі туалети, галерея алкопародій на полотна відомих авторів та власних алкосюжетів, каравела-гойдалка, різні меморіали, комічні скульптури, розписи, капличка туриста та ще багато іншого. Справжній закарпатський колорит в поєднанні з народним гумором.

Посилання на сайт закладу

1995 року відомийзакарпатський історик, мовознавець і письменник Павло Чучка вирішив відкрити Ужгорода ресторан, в основою якого стала народна кухня, закарпатські традиції, історія та неперевершений сатиричний гумор. А самому будинку, в якому розташувався ресторан в 1940-вих роках жив міський нотаріус. Цей факт і дав назву майбутньому закладу, так як «Деца у нотаря» – діалектна назва, що означає «сто грам у нотаріуса».

Це ресторан радості в Ужгороді або перша корчма для людей розумних (HOMO SAPIENS) завітайте і не пошкодуєте.

«Деца у нотаря» – не просто класичний ресторан, це цілий етнографічний комплекс, усмішка та сміх у якому викликає кожна дрібниця – оздоблення залів, стільці з смішними написами,вивіски, гумористичні картини, оригінальна сувенірна продукція та й саме меню закладу. В ресторанномукомплексі не просто декор – а цікаві та веселі історії, вигадані та реальні. То ж хороший настрій тут гарантовано усім.

В закладі представлені:
українська та європейська кухні, наявне широке алкогольне меню

Послуги:

  • доставка їжі
  • організація банкетів, весіль, корпоративів з закарпатським перчиком)
  • персонал володіє англійською мовами
  • власна парковка
  • кілька залів та велика тераса розраховані на оріентовно 200 осіб
  • гарантують хороший настрій

Контакти

Адреса

вул. Карпатської України, 98 (колишня Ю.Гагаріна)

Номер телефону

+38 (0312) 661 166
decaunotara@gmail.com

Години роботи

Щодня: 10:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *