Головна > “Годинка”

“Годинка”

“Годинка” в Ужгороді – це бістро-паб, який перетворює кожен момент у неперевершену пригоду. Розташований в самому серці міста, він привертає як місцевих жителів, так і туристів завдяки своєму неповторному характеру з чудовим краєвидом на набережну та річку Уж.

Завітати сюди – це опинитися в атмосфері справжньої карпатської гостинності та смаку. Меню “Годинки” вражає різноманітністю та якістю страв. Ви зможете скуштувати найсмачніші страви з карпатського регіону, а також популярні світові страви, що об’єднають у собі найкращі кулінарні традиції.

Основою “Годинки” є відмінний вибір напоїв, включаючи місцеві вина та пиво. Ви можете насолоджуватися смачними напоями, розглядаючи мальовничий краєвид за вікном. Вечірнє освітлення набережної та відблиски річки Уж дарують особливий романтичний шарм цьому закладу.

Атмосфера “Годинки” завжди наповнена музикою та веселим настроєм. Це ідеальне місце для дружніх посиденьок чи вечірки з друзями. Професійний персонал завжди готовий зробити ваше перебування незабутнім.

“Годинка” в Ужгороді – це більше, ніж просто заклад. Це місце, де ви зможете насолоджуватися смачною їжею, вишуканими напоями і драйвовою атмосферою, споглядачи на мальовничий пейзаж міста, що купається в світлі ночі.

В закладі представлені:
М’ясні, Рибні, Вегетаріанські страви.

Алкогольне меню, винна карта, коктельне меню.

Годинка пропонує:

  • дегустації для груп на 50 чоловік;
  • 4 зали + літній майданчик 300 місць;
  • можливість відвідувати ваш заклад з тваринами;
  • тераса на 100 чоловік;
  • кваліфікований персонал, який володіє – англійською мовою.

Контакти

Адреса

Набережна незалежності 2

Номер телефону

+38 (050) 104 77 78

Години роботи

Пн-Нд: 10:00 – 02:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *