Головна > Luxury Apartments “Bozdosh”

Luxury Apartments “Bozdosh”

Апартаменти класу “Люкс “Боздош” – це ексклюзивне помешкання, яке поєднує в собі надзвичайний комфорт та розкіш.

Апартаменти “Боздош” вражають своєю стилістикою та елегантністю. Кожний аспект цих апартаментів дбайливо продуманий, починаючи від дизайну та закінчуючи меблями. Ви почуєте себе як справжній VIP-гість.

В усіх апартаментах із видом на внутрішній дворик є обідня зона, добре обладнана кухня, телевізор із плоским екраном і супутниковими каналами, а також окрема ванна кімната з душем, капцями та феном. Серед інших зручностей мікрохвильова піч, холодильник, чайник і кухонна плита.

Ці апартаменти пропонують гостям найвищий рівень комфорту та зручностей. Перебуваючи тут, ви зможете насолоджуватися вільним доступом до повністю обладнаної кухні, комфортних спалень та розкішних ванних кімнат. Це ідеальне місце для релаксації та відпочинку.

Відстань від апартаментів класу люкс “Боздош” до міжнародного аеропорту Ужгорода становить 3 км. Поряд з апартаментами в пішій доступрості супермартети, кав’ярні та ресторани. Також за 3 хвилини неспішної ходьби ви зможете дістатися найбільної парково-розважальної зони міста “Боздоський парк”, де як для дітей, так і для дорослих наявний широкий асортимент розваг та атракціонів.

Розташування апартаментів “Боздош” також є неперевершеним. Ви будете знаходитися в кількох хвилинах від головних атракцій міста, ресторанів, магазинів та розважальних закладів. Це дає вам можливість легко досліджувати місто та оточуючу місцевість, а неспішні прогулянки набережною міста нададуть особливого шарму під час гостювання в Ужгороді.

Послуги :

  • Безкоштовна парковка
  • Безкоштовний Wi-Fi
  • Сімейні номери
  • Номери для некурців

Скасування/передплата
Правила передоплати та ануляції бронювання можуть змінюватись в залежності від типу апартаментів.

Правила розміщення дітей
Дозволене проживання для дітей будь-якого віку.

Загальні правила
У цьому помешканні не надають дитячі ліжечка та додаткові ліжка.
Курити заборонено.
Проводити вечірки/заходи заборонено.
Розміщення з хатніми тваринами заборонено.

Широкий вибір апартаментів

Контакти

Адреса

Вул. Олександра Хіри, 4

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *