Головна > Хостел “Кроне”

Хостел “Кроне”

Хостел “Кроне” – ваш ідеальний вибір для незабутнього відпочинку у самому серці Ужгорода. Розташований всього за 2 хвилини ходьби від центру міста, цей хостел стає ідеальним місцем для тих, хто прагне поєднати комфорт та зручність розташування.

Однією з головних переваг Хостелу “Кроне” є його близькість до різноманітних закладів та культурних об’єктів. Неподалік ви знайдете магазини, паби, ресторани та супермаркети, що робить перебування тут ще більш комфортним та зручним. Можливість швидко та легко дістатись до усіх цих місць дозволить вам насолоджуватись містом без зайвого зусилля.

Але особливий шарм Хостелу “Кроне” полягає в його непрямому сусідстві з Преображенською церквою – об’єктом культурної спадщини міста Ужгород. Ця церква, одна з найдревніших церковних будівель краю, вражає своєю архітектурною красою та історичним значенням. Знаходячись всього за 300 метрів від хостелу, вона стає доступною для вас просто за кілька хвилин прогулянки.

Відмінне розташування хостелу також дарує можливість любителям піших прогулянок сповна насолоджуватись атмосферою старого міста. Майже всі цікавинки Ужгорода знаходяться в межах 10-15 хвилин неспішної ходьби, що робить ваш відпочинок більш насиченим та запам’ятовуємим.

Хостел “Кроне” приймає гостей у затишних номерах з сучасним дизайном та всіма необхідними зручностями. Привітний персонал завжди готовий вам допомогти та забезпечити комфортний відпочинок. Тож обирайте Хостел Кроне – ваш ключ до неповторного досвіду в Ужгороді, де комфорт поєднується з багатством культурних вражень.

Послуги:

  • Допускається розміщення з домашніми тваринами
  • Безкоштовна парковка
  • Wi-Fi доступний на всій території:
  • Цілодобова стійка реєстрації гостей, камера зберігання багажу, індивідуальна реєстрація заїзду/виїзду, шафки, що замикаються:
  • Тераса, спільна кухня, спільна зона відпочинку з телевізором:
  • Пральня, щоденне прибирання.

Дозволене проживання з дітьми будь-якого віку. Розміщення дітей віком до 5 років включно на доступному дитячому ліжечку коштує безкоштовно. Додаткові ліжка надаються за запитом. Необхідно отримати підтвердження від адміністрації готелю про надання даної послуги.

Додаткові послуги не включаються автоматично в загальну вартість проживання і повинні бути оплачені окремо в помешканні. На всій території готельного об’єкта і в номерах заборонено курити.

Номери:

Контакти

Адреса

Вул. Підгірна, 17

Номер телефону

+38 (095) 011-98-66

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *