Головна > Хостел Freedom

Хостел Freedom

Хостел “Freedom” розташований у самому серці міста, надаючи своїм гостям неперевершену можливість насолоджуватися визначними пам’ятками за кілька хвилин ходьби. Ви можете відчути атмосферу міста, прогулюючись по найдовшій липовій алеї Європи або смакувати чудову ужгородську каву, розглядаючи мальовничу течію річки Уж. Зручне розташування хостелу робить його ідеальним для тих, хто прагне насолоджуватися містом без необхідності використовувати громадський чи приватний транспорт.

У цьому хостелі гостям пропонується доступ до Wi-Fi на всій території, щоб вони могли легко залишатися на зв’язку і спілкуватися з рідними та друзями. Крім того, він розташований на зручній відстані від ключових об’єктів міста, роблячи його ідеальним вибором для подорожуючих.

Ужгородський ботанічний сад, розташований за 1.1 км від готелю, стає відмінним варіантом для природних поціновувачів. Також ви можете насолодитися міні-скульптурками “Маяк Свободка”, “Миколайчик” чи “Carpathia”, розташованими менше, ніж за 0.8 км від хостелу.

З розташуванням практично в самому центрі Ужгорода готель забезпечує легкий доступ до всіх важливих місць міста. Гості можуть насолоджуватися бюджетними варіантами, обираючи ліжко в загальному номері з спільною ванною кімнатою, або обирати комфорт та приватність, обираючи окремі номери з власною ванною кімнатою та міні-кухнею.

Із загальною кількістю 16 номерів різного типу, включаючи різні бюджетні та комфортабельні варіанти, хостел Freedom відповідає потребам різних гостей та туристів. Приємний бонус – привітний персонал стійки реєстрації, який володіє англійською мовою і готовий надати гостям цінні поради та рекомендації для відмінного проведення часу в місті. Цей відмінний сервіс робить перебування в хостелі Freedom ще більш приємним та незабутнім.

Послуги:

  • Wi-Fi надається у всьому хостелі безкоштовно
  • Мікрохвильова піч і холодильник доступні для користування в кожному номері
  • Кількість номерів: 16 (розміщення з тваринами не надається. Дитячі ліжка в номері не надаються. Додаткові ліжка в номері не надаються.)

Зверніть увагу

  • Реєстрація заїзду: з 13:00 – 23:00 годин.
  • Реєстрація від’їзду: до 09:00 – 11:00 годин.

Контакти

Адреса

Вул. Собранецька, 7

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *