Головна > “Caplya by Oliver”

“Caplya by Oliver”

    “Caplya by Oliver” – це витончений заклад, який пропонує справжній гастрономічний досвід в самому серці міста. Ресторан славиться своєю вишуканою кухнею та атмосферою, яка зачаровує кожного відвідувача.

    Головна особливість “Caplya by Oliver” – це величезний акцент на гриль. Шеф-кухар вміло володіє мистецтвом приготування шашликів, стейків та риби. Кожен кулінарний шедевр виходить із ресторану, надаючи справжню естетику смаку.

Меню ресторану багате різноманітністю, включаючи бургери з картоплею фрі та смачнючі піци – справжні радощі для гурманів будь-якого віку.

“Caplya by Oliver” також має особливий підхід до маленьких гостей. Спеціально для них у меню є дитячі варіанти бургерів та ігристі піци. Ресторан створює унікальні смакові враження для кожного клієнта, навіть для найменших.

Затишний і елегантний інтер’єр “Caplya by Oliver” додає шарму цьому місцю. Літня тераса, що розташована прямо в центрі міста, створює ідеальне місце для вечірніх відпочинків або романтичних обідів під відкритим небом.

Асортимент напоїв в “Caplya by Oliver” не менш вражає. Широкий вибір алкогольних та безалкогольних коктейлів, освіжаючих лимонадів та вишуканого пива задовольнять найвибагливіші смаки. Кожен напій у ресторані – це окрема історія, яка доповнює кулінарний світ “Caplya by Oliver”.

Завдяки відмінній кухні, чудовому сервісу та неперевершеній атмосфері, “Caplya by Oliver” стає вибіром для тих, хто шукає справжній гастрономічний рай в центрі міста.

    Caplya by Oliver” пропонує:

    • доставку їжі
    • наявність дитячої кімнати
    • зал в середині на 55 гостей, тераса також має 55 посадкових місць
    • італійські, французькі та закарпатські вина
    • італійські, українські та американські кухні та страви
    • чудовий гриль та смачний шашлик
    • кваліфікований персонал, який володіє – українською, словацькою та англійською мовами

Контакти

Адреса

вул. Фединця 2

Номер телефону

+38 (050) 854 15 22

Години роботи

Пн-Нд: 09:00 – 23:00

Соціальні мережі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *